Divožienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Len tak si zapáliť cigaretku a bafkať..[Undomielka]

..sledovať výhľad z balkóna, uškrňať sa na ľudí dole na chodníku a mať proste na háku
     Možno kvôli tomuto pocitu by som chcela fajčiť. Mať proste na háku by bolo pre zmenu také strašne pekné. Namiesto toho mám pocit ako keby som mala na pleciach zavalenú celú ťarchu sveta. Sťa by ten slávny Emil Boleslav Lukáč. Vždy som sa skôr pokladala za Jána Smreka a jeho vitalistické dievča v rozkvete. Veď predsa nie je nič krajšie na svete ako mladé dievča v rozkvete! Chcela by som ráno vstať a netrápiť sa. Len sa obliecť a ísť si čakať električku. Večer by som chcela padnúť bezmyšlienkovite do postele a mať na háku...
     Chcela by som, aby bolo všetko lážo-plážo-voďáro. Život aby bol pierko, aj keď človek nemá 8 rokov. A hlavne aby mi na nose viseli jedny ružovo-ružové poriadne veľké okuliare. Nu ale nie každý dostane to, čo chce...
     Rada by som niekde vytiahla dedkovu starú fajku, napachala by som do nej už niečo (v lepšom prípade tabak) a podpálila. Prehrabala by som staré veci a našla niečo štýlové - nejaký starý trench coat, pra-dedkov klobúk, kravatu, ceruzkou na oci by som si bajúz namaľovala a v kľude by som chodila po dome ako taký debil a bafkala si z fajky. :)
     Samozrejme je jasné, že v určitom momente by na mňa zazeral pes. Totiž ona nemá rada dym, vadí jej aj horiaca sviečka. Ďalší jednoduchý spôsob ako sa jej zbaviť. A potom je tu tiež moment, kedy zazvoní poštárka a zadusí sa od smiechu... Ale byť "Kolombom" aspoň na pár hodín by mohla byť skvelá zábava. Tak čo? Kto ma pozve na maškarný? :))

Ivuškina spovednica | stály odkaz

Komentáre

  1. jeee
    Tak toto by som obcas chcel aj ja. Ale dnes, v dnesnej uponahlanej dobe na to nieje moc priestor. A to je skoda.
    publikované: 25.10.2010 13:46:05 | autor: meldo (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014